Til forsiden

19. september 2017

Terje Seljeseth til Stiftelsen Tinius

Terje Seljeseth går fra stillingen som EVP Product Management i Schibsted til en nyopprettet stilling som analyseansvarlig i Stiftelsen Tinius […]

Terje Seljeseth går fra stillingen som EVP Product Management i Schibsted til en nyopprettet stilling som analyseansvarlig i Stiftelsen Tinius og Blommenholm Industrier.

– Jeg ser frem til å ta fatt på nye utfordringer i Stiftelsen Tinius, hvor jeg tror min erfaring vil være nyttig. Schibsted står ovenfor flere endringer og enda flere muligheter i årene som kommer. Nå får jeg muligheten til å påvirke oppsvinget fra et eierperspektiv, sier Terje Seljeseth.

– Teknologi forandrer medielandskapet. Det er viktig for en eier å ha solid kompetanse på dette området. Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Terje i mange år og vet at vi gjennom ham får spisskompetanse der slaget vil stå; i grensesnittet mellom kundeopplevelse og teknologisk utvikling, sier Ole Jacob Sunde, styreleder i Stiftelsen Tinius og Schibsted ASA.

Etter 33 år i Schibsted har Terje Seljeseth erfaring fra en rekke sentrale stillinger i det globale medieselskapet, blant annet som IT-Direktør i Aftenpostens ledergruppe. I 1999 ble Seljeseth ansvarlig for Finn.no, et selskap han ledet i 10 år. Deretter gikk han inn i Schibsteds ledergruppe med ansvar for utrullingen av markedsplasser tilsvarende Finn.no i hele verden. Siden 2015 har Terje Seljeseth, sammen med Rian Liebenberg, hatt ansvar for å bygge opp en ny Schibsted-organisasjon med fokus på utvikling av nye teknologibaserte produkter og tjenester.

– Jeg er stolt av den organisasjonen jeg nå forlater, og har stor tro på at Schibsted vil lykkes med sine ambisjoner i den digitale transformasjonen de befinner seg i. Jeg er glad for at jeg nå fortsetter som en sterk støttespiller for Schibsted gjennom Stiftelsen Tinius, sier Seljeseth som begynner i Stiftelsen Tinius 1. oktober.

– Jeg skulle gjerne sagt at ansettelsen av Terje Seljeseth er resultat av et langsiktig, målrettet rekrutteringsarbeid, men sannheten er at vi har hatt flaks, sier adm.dir. i Stiftelsen Tinius, Kjersti Løken Stavrum. – At Terje hadde lyst til å ta med seg all sin erfaring, kompetanse og kapasitet til Stiftelsen, blir et tilskudd til vårt arbeid som ikke kunne vært bedre, sier hun.

Stiftelsen Tinius forvalter den største eierposten i Schibsted Meda Group (26 %) gjennom selskapet Blommenholm Industrier. Stiftelsen ble opprettet av Tinius Nagell-Erichsen for å sikre det langsiktige eierskapet av Schibsted. Tidligere i høst startet Hansine Korslien opp som kommunikasjonsansvarlig i Stiftelsen.

Flere nyheter

Kjersti Løken Stavrum skal lede det nyoppnevnte styret i mediekonsernet Schibsted Media.Kjersti Løken Stavrum skal lede det nyoppnevnte styret i mediekonsernet Schibsted Media.

8. april 2024

Dette er det nye Schibsted Media-styret

Kjersti Løken Stavrum skal lede det nyoppnevnte styret i mediekonsernet Schibsted Media.

Til venstre: Ole Jacob Sunde og Trond Berger som representerer Stiftelsen Tinius og Blommenholm Industrier. Til høyre: Rune Bjerke og Kristin Skogen Lund som representerer Schibsted. Foto: Kilian MunchTil venstre: Ole Jacob Sunde og Trond Berger som representerer Stiftelsen Tinius og Blommenholm Industrier. Til høyre: Rune Bjerke og Kristin Skogen Lund som representerer Schibsted. Foto: Kilian Munch

22. mars 2024

Schibsted og Stiftelsen Tinius signerer endelig avtale vedrørende salg av medievirksomheter

Schibsted ASA kunngjorde i dag at de har signert en endelig avtale vedrørende salg av sine medievirksomheter til Stiftelsen Tinius gjennom Blommenholm Industrier AS. Avtalen er en viktig milepæl i transformasjonen av dagens Schibsted til to mer fokuserte selskaper: Et medieselskap heleid av Stiftelsen og et børsnotert markedsplasselskap.

Generalsekretær i Norsk Presseforbund, Elin Floberghagen, under pressekonferansen 6. mars 2024.Generalsekretær i Norsk Presseforbund, Elin Floberghagen, under pressekonferansen 6. mars 2024.

6. mars 2024

Elin Floberghagens uttalelser under pressekonferansen

Her er innlegget fra generalsekretær i Norsk Presseforbund, Elin Floberghagen, under pressekonferansen 6. mars 2024.

Styreleder Stiftelsen Tinius, Ole Jacob Sunde, under pressekonferansen 6. mars 2024.Styreleder Stiftelsen Tinius, Ole Jacob Sunde, under pressekonferansen 6. mars 2024.

6. mars 2024

Ole Jacob Sundes uttalelser under pressekonferansen

Her er innlegget fra styreleder Ole Jacob Sunde i Stiftelsen Tinius under pressekonferansen 6. mars 2024.

Se alle nyheter

Meld deg på nyhetsbrevet