Til forsiden

23. august 2017

Hansine Korslien er ny kommunikasjonsansvarlig i Stiftelsen Tinius

Hansine Korslien går fra stillingen som rådgiver i Geelmuyden Kiese til en nyopprettet stilling som kommunikasjonsansvarlig i Stiftelsen Tinius og […]

Hansine Korslien går fra stillingen som rådgiver i Geelmuyden Kiese til en nyopprettet stilling som kommunikasjonsansvarlig i Stiftelsen Tinius og Blommenholm Industrier.

– Hansine Korslien er en erfaren og engasjert person med en kompetanse som vi i Stiftelsen Tinius kommer til å ha stor glede av. Hun er oppriktig opptatt av mediebransjen, dens verdier og fremtid – og jeg ser frem til et spennende samarbeid, sier adm.dir. i Stiftelsen Tinius og Blommenholm Industrier, Kjersti Løken Stavrum.

– Stiftelsen Tinius er opptatt av at mediehusene ivaretar viktige demokratiske verdier, at Schibsteds rubrikksatsing over store deler av verden er innovativ og fremoverlent. Stiftelsen er også engasjert i sentrale spørsmål som skattlegging av de globale teknologiselskapene og at det utvikles reelle konkurrerende teknologimiljøer i vår del av verden. Alt dette krever et sterkt fokus på kommunikasjon, og jeg gleder meg til å ta fatt på jobben, sier Hansine Korslien.

Korslien er utdannet medieviter fra Universitetet i Oslo, og har blant annet jobbet for VG, Den norske FN-delegasjonen i New York og Geelmuyden Kiese. Hun var også i teamet som jobbet med kampanjen #Ettminutt om mediemangfold som Stiftelsen Tinius og Amedia-stiftelsen tok initiativ til tidligere i år.

Korslien begynner i den nye jobben 1. september.

– Jeg gleder meg til å jobbe med mediebransjen og medieutvikling i bred forstand. Vi ønsker å bruke kommunikasjon som ett av flere verktøy for å påvirke rammevilkårene for kvalitetsjournalistikk i land hvor Schibsted har publisistisk virksomhet, og skape oppmerksomhet om behovet for et mediemangfold, sier Korslien.

– Vår oppgave er å bidra til en langsiktig, sunn økonomisk utvikling i Schibsted for derved å ivareta viktige publisistiske verdier. For den som synes medieutvikling er fascinerende vanskelig og viktig, er Stiftelsen Tinius et svært interessant sted å jobbe fra, sier Løken Stavrum.

Stiftelsen Tinius forvalter den største eierposten i Schibsted Meda Group gjennom selskapet Blommenholm Industrier. Stiftelsen Tinius ble opprettet av Tinius Nagell-Erichsen for å sikre det langsiktige eierskapet av Schibsted.

Flere nyheter

Kjersti Løken Stavrum skal lede det nyoppnevnte styret i mediekonsernet Schibsted Media.Kjersti Løken Stavrum skal lede det nyoppnevnte styret i mediekonsernet Schibsted Media.

8. april 2024

Dette er det nye Schibsted Media-styret

Kjersti Løken Stavrum skal lede det nyoppnevnte styret i mediekonsernet Schibsted Media.

Til venstre: Ole Jacob Sunde og Trond Berger som representerer Stiftelsen Tinius og Blommenholm Industrier. Til høyre: Rune Bjerke og Kristin Skogen Lund som representerer Schibsted. Foto: Kilian MunchTil venstre: Ole Jacob Sunde og Trond Berger som representerer Stiftelsen Tinius og Blommenholm Industrier. Til høyre: Rune Bjerke og Kristin Skogen Lund som representerer Schibsted. Foto: Kilian Munch

22. mars 2024

Schibsted og Stiftelsen Tinius signerer endelig avtale vedrørende salg av medievirksomheter

Schibsted ASA kunngjorde i dag at de har signert en endelig avtale vedrørende salg av sine medievirksomheter til Stiftelsen Tinius gjennom Blommenholm Industrier AS. Avtalen er en viktig milepæl i transformasjonen av dagens Schibsted til to mer fokuserte selskaper: Et medieselskap heleid av Stiftelsen og et børsnotert markedsplasselskap.

Generalsekretær i Norsk Presseforbund, Elin Floberghagen, under pressekonferansen 6. mars 2024.Generalsekretær i Norsk Presseforbund, Elin Floberghagen, under pressekonferansen 6. mars 2024.

6. mars 2024

Elin Floberghagens uttalelser under pressekonferansen

Her er innlegget fra generalsekretær i Norsk Presseforbund, Elin Floberghagen, under pressekonferansen 6. mars 2024.

Styreleder Stiftelsen Tinius, Ole Jacob Sunde, under pressekonferansen 6. mars 2024.Styreleder Stiftelsen Tinius, Ole Jacob Sunde, under pressekonferansen 6. mars 2024.

6. mars 2024

Ole Jacob Sundes uttalelser under pressekonferansen

Her er innlegget fra styreleder Ole Jacob Sunde i Stiftelsen Tinius under pressekonferansen 6. mars 2024.

Se alle nyheter

Meld deg på nyhetsbrevet